На головну |
Білокачанна капуста і болгарський перець - це джерело вітамінів. Не піддаючи їх тепловій обробці, ви зберігаєте всю користь продуктів, отримуючи при цьому відмінну закуску, ароматну і апетитну.
Щоб приготувати капусту мариновану з перцем нам знадобиться:
качан капусти - 2 кг
цибуля - 500 г
морква - 500 г
солодкий перець - 500 г
рослинне масло - 1 склянка
оцет - 150 мол
сіль - 3 ст.л.
цукор - 100 г
Спосіб приготування капусти маринованої з перцем:
Промити й нарізати всі овочі, змішати їх, посолити, всипати цукор, влити оцет рослинне масло, ще раз перемішати і розкласти по банках.
Овочі залишити приблизно на три доби, після чого можна закривати їх кришкою і прибирати на зберігання в холод.
Смачного!