На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Як прикрасити торт без випічки фруктами

2 травня 2013


Нещодавно святкували день народження доньки. Стіл я, звичайно, приготувала, а от з десертом не встигала. Тому півночі переживала - як дитина буде без торта, а з ранку вирішила приготувати швидкий торт, який не вимагає багато сил і часу. Тому сьогодні я поділюся з вами, як прикрасити торт без випічки фруктами.

Отже, як прикрасити торт без випічки фруктами. Нам знадобиться:

цукрове печиво - 150 г
сир Філадельфія - 150 г
сир - 130 г
лимон - 1 шт.
рослинне масло - 1 ч.л.
збиті вершки - 1 балон
чорниця - 0,5 л
малина - 0,5 л
ананас - 0,5 л
абрикос - 2 шт.
ківі - 2 шт.
банан - 1 шт.
полуниця - 3 шт.
печиво (крихта) - 3 ст.л.

Як прикрасити торт без випічки фруктами:

1. Візьмемо для приготування торта форму для піци.
2. Розігріємо духовку до 170 ° С.
3. Змажемо рослинним маслом форму для піци.
4. Викладемо печиво рівним шаром у форму.
5. Поставимо в духовку і будемо випікати 15 хвилин до золотистого кольору. Даємо охолонути.
6. Перевернемо отриманий корж у форму для торта.
7. Посиплемо крихтою печива.
8. Змішаємо у великій мисці сир Філадельфія, сир, додамо 2 столові ложки лимона. Все ретельно перемішати.
9. Видавимо збиті вершки в суміш, нам знадобиться орієнтовно 2 склянки. Перемішаємо.
10. Викладемо отриману суміш на корж і сформуємо кулю. Вірніше, полшара.
11. Промиємо всі фрукти, ківі очистимо. Поріжемо все однаковими кубиками.
12. Викладемо по центру полуницю.
13. Проведемо приблизні лінії по торту, щоб вийшло 6 рівних секторів, які ми будемо заповнювати фруктами.
14. Викладаємо в кожну частину фрукти рівним шаром.
15. Поставимо торт в холодильник не менше ніж на 1:00.

Дістаємо торт. Ось як можна прикрасити торт без випічки фруктами. Ріжемо його гострим ножем на 12 частин і подаємо до столу! Думаю, ваші гості будуть здивовані таким майстерним прикрасою торта!

Порада: В якості коржа можна використовувати і вже готові коржі, які продаються в магазині. За бажанням, чорницю можна замінити виноградом, малину - кавуном або смородиною, ананас - динею, абрикос - апельсином, банан - грушею або яблуком. Я використовувала консервовані абрикоси і заморожені чорницю та малину. І, до речі, щоб яблука і груші не почорніли, їх треба скропити лимонним соком.

М'ясо по-французьки у фользі
Плов з яловичини в казані
© 2015-2022  mycooking.pp.ua