салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Індичка з овочами в маїсової коржику

24 квітня 2014


Індичка з овочами в маїсової коржику
 - Прекрасне частування для пікніка на свіжому повітрі або для несподівано наскочили гостей. Приготувати її можна дуже швидко. Правда, з'їдається вона ще швидше, бо дуже вже смачна виходить!

Індичка з овочами в маїсової коржику готується з наступних інгредієнтів:
- 2 яйця
- 350 г індички (без кісток)
- 1 червоний або жовтий солодкий перець
- 1/8 ч.ложки солі
- 1/8 ч. Ложки кмину
- 1/8 ч. Ложки червоного меленого перцю
- 1 помідор
- 1 ч. Ложка гострого перцевого соусу
- 5 маїсових коржів
- Зелень.

Індичка з овочами в маїсової коржику готується наступним чином:
1. Індичку нарізати невеликими шматочками і обсмажити на розпеченій сковороді з обох боків 5-6 хв.
2. Як тільки індичка буде готова, додати до неї солодкий перець, нарізаний тонкими скибочками, нарізаний помідор, сіль, кмин і мелений червоний перець і смажити ще 3 хв.
3. Яєчні білки відокремити від жовтків, змішати білки з перцевим соусом, залити індичку і тримати на вогні ще 2 хв.
4. Викласти яєчну суміш з індичкою на маїсові коржі, посипати дрібно нарубаної зеленню і загорнути коржі у вигляді конверта.

Смачного!

Сирний суп зі шпинатом, молоком і помідорами
М'ясо індички по-французьки