На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Індичка під ананасовим соусом

16 лютого 2014


Поєднання м'яса або птиці з пряними фруктовими соусами взагалі характерно для азіатської кухні, і одним з улюблених інгредієнтів таких соусів є ананас. Він надає стравам пікантний кисло-солодкий смак і чудовий аромат, що найкраще ілюструє індичка під ананасовим соусом.

Індичка під ананасовим соусом готується з наступних інгредієнтів (на 6 порцій):
- 6 порцій філе індички
- 300 г консервованих ананасів (кільцями)
- 200 г сметани
- 1 ч. Ложка меленої паприки
- 1/2 ч. Ложки порошку каррі
- 4 ст. ложки рослинної олії
- сіль за смаком

Час приготування: 30 хв.

Індичка під ананасовим соусом готується наступним чином:
1. Для приготування маринаду змішайте паприку, рослинне масло, сіль і імбир.
2. Замаринуйте філе індички в цій суміші і на 2-3 години поставте в холодильник.
3. Мариноване філе підсмажте на грилі до готовності.
4. Також на грилі підсмажте 6 кілець ананаса.
5. Решта кільця ананаса дрібно наріжте, додайте каррі, сметану, сіль і подрібніть блендером до однорідності, щоб суміш придбала консистенцію, що нагадує картопляне пюре.
6. Індичка під ананасовим соусом сервірується в такий спосіб: розкладіть на блюді підсмажені на грилі кільця ананаса, поверх них - порції філе, полийте їх соусом і прикрасьте петрушкою.

Смачного!

Салатна заправка (гостра).
Пиріжки з замороженої вишнею
© 2015-2022  mycooking.pp.ua