На головну |
Ця страва цілком підходить для обіду, ситна локшина напевно сподобається тим, хто зголоднів! Готувати її можна і на свята, і просто так - без приводу.
Щоб приготувати імбирну локшину з сиром тофу нам знадобиться:
рисова локшина - 250 гр.
рослинна олія - ??2 ст.л.
часник - 1 зубчик (порізати дрібно)
корінь імбиру - 2 см (потерти)
цибулю шалот - 4 шт.
гриби - 70 гр. (порізати)
сир тофу - 100 гр. (кубиками)
соєвий соус - 2 ст.л.
рисове вино - 1 ст.л.
тайський рибний соус - 1 ст.л.
арахісове масло - 1 ст.л.
соус чилі - 1 ст.л.
арахіс
базилік
Спосіб приготування імбирної локшини з сиром тофу:
1. Рисову локшину замочити в окропі на 15 хвилин (інструкцію з приготування можна прочитати на упаковці з продуктом).
2. Масло розігріти в сковороді, покласти часник, цибулю і імбир, обсмажити хвилину.
3. Додати в сковороду гриби, смажити 3-5 хвилин.
4. Покласти в сковороду тофу, готувати до коричневого відтінку.
5. Влити в сковороду залишилися інгредієнти (соєвий соус, чилі, вино, масло, рибний соус).
6. Покласти локшину в сковороду, як слід все перемішати. Подавати страву в гарячому вигляді, посипавши арахісом і базиліком.