На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Имбирная локшина з сиром тофу

19 травня 2014


Ця страва цілком підходить для обіду, ситна локшина напевно сподобається тим, хто зголоднів! Готувати її можна і на свята, і просто так - без приводу.

Щоб приготувати імбирну локшину з сиром тофу нам знадобиться:

рисова локшина - 250 гр.

рослинна олія - ??2 ст.л.

часник - 1 зубчик (порізати дрібно)

корінь імбиру - 2 см (потерти)

цибулю шалот - 4 шт.

гриби - 70 гр. (порізати)

сир тофу - 100 гр. (кубиками)

соєвий соус - 2 ст.л.

рисове вино - 1 ст.л.

тайський рибний соус - 1 ст.л.

арахісове масло - 1 ст.л.

соус чилі - 1 ст.л.

арахіс

базилік

Спосіб приготування імбирної локшини з сиром тофу:

1. Рисову локшину замочити в окропі на 15 хвилин (інструкцію з приготування можна прочитати на упаковці з продуктом).

2. Масло розігріти в сковороді, покласти часник, цибулю і імбир, обсмажити хвилину.

3. Додати в сковороду гриби, смажити 3-5 хвилин.

4. Покласти в сковороду тофу, готувати до коричневого відтінку.

5. Влити в сковороду залишилися інгредієнти (соєвий соус, чилі, вино, масло, рибний соус).

6. Покласти локшину в сковороду, як слід все перемішати. Подавати страву в гарячому вигляді, посипавши арахісом і базиліком.

Смачний салат з лососем
Картопляно-макові оладки
© 2015-2022  mycooking.pp.ua