На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Гуляш з гранатом

16 грудня 2013


Цей рецепт - з улюбленого багатьма серіалу «Вороніни». Гранатові соуси для м'яса зараз, можна сказати, в моді, тому і рецепт, я думаю, доведеться «до двору».

Щоб приготувати гуляш з гранатом вам знадобиться:

яловичина або баранина - 0,5 кг
гранат кисло-солодкий - 1 шт.
сіль за смаком

Як приготувати гуляш з гранатом:

1. Видавити з граната сік. Для цього чистий гранат потрібно з деяким натиском покатати по столу або обробній дошці в різних напрямках. Потім гострим ножем проколоти його і повернути ніж так, щоб витікав сік. Зробивши кілька проколів, ви випустите весь сік в чашку, а кісточки і непотрібні шкірки залишаться всередині.

2. М'ясо вимити, висушити паперовим рушником і нарізати порційними шматками.

3. М'ясо залити соком і залишити на півгодини маринуватися (можна на ніч у холодильнику).

4. Викласти м'ясо з соком на сковороду, щільно закрити кришкою і тушкувати до готовності на самому маленькому вогні. Якщо соусу буде дуже мало, можна в процесі додавати гарячу воду.

Подавати з рисом. Солити за бажанням.

Бон Апетит!

Апельсиновий кекс
Грибний суп з печериць
© 2015-2022  mycooking.pp.ua