салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Гуляш із курячого філе під томатним соусом

15 жовтня 2013


Дуже незвичайний рецепт. Принаймні, мені на очі він попався вперше. І дуже шкода. М'ясо виходить просто відмінним. Дуже ніжне і соковите, а соус какой ... просто пальчики оближеш. Їли з величезним задоволенням. Гарнір підійде будь. Я пробувала подавати і з макаронами, і з картоплею пюре - у кожному разі варіант безпрограшний.

Порадувало і час приготування. На все про все у мене пішло близько 25 хвилин. З вказаної кількості інгредієнтів вийшло 4 порції.

Щоб приготувати гуляш з курячого філе під томатним соусом, вам знадобиться:

куряче філе - 500 г
борошно - 2 ст. л.
кетчуп - 2 ст. л.
цибуля - 1 шт.
часник - 2-3 зубчики (на любителя)
лавровий лист - 1 шт.
приправи, сіль, перець і зелень на ваш смак

Як приготувати гуляш з курячого м'яса під томатним соусом:

1. Куряче філе трохи охолодити в морозильній камері і нарізати брусочками.
2. Обсмажити на олії на сильному вогні до золотистої скоринки. Посолити і поперчити за смаком.


3. Цибулю очистити від шкірки, обдати холодною водою.
4. Цибулину нарізати півкільцями. Обсмажити на олії до прозорості.
5. Додати 2 столові ложки кетчупу, прогріти всі разом. Потім додати борошно і гарненько все перемішати. До густому соусу додати 250 мл води, добре се перемішати.
6. Викласти до соусу м'ясо. Гасити всі разом під закритою кришкою 10 хвилин, часто перемішуючи. В кінці приготування додати лавровий лист, часник, пропущений через прес, і спеції. Дати постояти 5 хвилин.

Подавати гарячим з вашим улюбленим гарніром.

Смачного!

Італійський суп "Cтрачателла"
Яловичина по-мисливські: рецепт для аерогрилю