На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Грузинська солодкість чурчхела

13 травня 2012


Домашні солодощі відрізняються тим, що вони корисні, на відміну від магазинних варіантів. Чурчхела - десерт, який знайомий нам з дитинства. Приготуйте це блюдо і своїм дітям, напевно їм сподобається.
Щоб приготувати грузинську солодкість чурчхела нам знадобиться:
виноградний сік - 2 л.
суміш горіхів - 350 гр.
борошно - 200 гр.
Спосіб приготування грузинської солодощі чурчхела:
1. Горіхи поламати, але не дрібно, щоб можна було надіти на нитку.
2. Візьміть голку і міцну товсту нитку, нанизайте на нитку горіхи.
3. Відлити і відставити убік склянку соку, решті сік закип'ятити в каструлі, всипаючи муку (повинно вийти досить густе вариво, щоб маса трималася на горіхах). Варити хвилин 5.
4. Обмакнуть горіхи в сік, висушити. Повторити кілька разів, поки виноградна маса на горіхах НЕ БУДЕ досить товстою. Сушити близько 5 днів, але до вживання блюдо буде готове тільки через кілька місяців, так що варто запастися терпінням!

Хачапурі - грузинський сирний хліб з листкового тіста
Сациві з грибами для вегетаріанців
© 2015-2022  mycooking.pp.ua