На головну |
Голубці - це дуже популярна страва, рецептів приготування голубців чимало. Готують їх з різними видами начинок, загортають начинку не тільки в листи білокачанної капусти, але й в листи ревеню, савойської і пекінської капусти.
Спробуйте приготувати голубці з картоплею, А якщо у вас мало часу і ви хочете приготувати голубці швидко, тоді приготуйте ліниві голубці.
Я вам хочу запропонувати простий і цілком традиційний рецепт, але приготований в мультиварці, з невеликими моїми доповненнями.
Кількість порцій: 16
Час приготування: 3 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 170 ккал
Щоб приготувати голубці в мультиварці, вам знадобиться:
Як приготувати голубці в мультиварці.
1. У більшості випадків рис для голубців заздалегідь відварюють, але я вам пропоную зробити інакше: взяти чашку, всипати рис, промити його, потім залити склянкою гарячої кип'яченої води і відставити убік на 30-40 хвилин.
2. Тим часом вимити м'ясо, нарізати на шматочки, подрібнити м'ясо за допомогою м'ясорубки, скласти в глибоку миску. Вода, якою був залитий рис, повинна майже повністю вбратися в нього. Рис перекласти до м'ясного фаршу і перемішати.
3. Вимити морква, очистити, ще раз промити, натерти моркву на середній тертці і додати в миску з м'ясним фаршем.
4. У м'ясний фарш додати сіль, мелений чорний перець і спеції за смаком і перемішати. Я додаю в фарш щіпку майорану, паприки, сушеного подрібненого часнику, сушеного базиліка і коріандру.
5. Миску з фаршем накрити харчовою плівкою і поставити на 30-40 хвилин у холодильник, за цей час фарш і рис промаринується ароматами спецій.
9. Сформовані голубці скласти в чашу мультиварки, влити 1-1,5 склянки води, покласти лавровий лист і додати трохи спецій за смаком.
Подавати до столу голубці відразу, прикрасити свіжою зеленню.
Приємного вам апетиту!