На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Галети з висівками, фісташками і малиною

1 серпня 2014


Як правило, в осінньо-зимовий період року організм кожної людини запасається додатковими калоріями у вигляді жирових відкладень. Природно, від них хочеться якомога швидше позбутися з приходом весняного тепла. Тому в кулінарних книгах представлена ??величезна кількість смачних і низькокалорійних рецептів.
Вам напевно вже доводилося готувати Вишневий пирігабо оригінальний полунично-шоколадний тарт. Однак, приготувавши галети з висівками з фісташками і малиною, ви зможете одночасно і поласувати солоденьким, і не нашкодити власній фігурі.

Кількість порцій: 3
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 275 ккал


Щоб приготувати галети з висівками з фісташками і малиною, вам знадобиться:

  • фісташки очищені - 1 жменя
  • яйце куряче - 2 шт.
  • висівки вівсяні - 2 ст.л.
  • висівки пшеничні - 2 ст.л.
  • висівки житні - 2 ст.л.
  • малина заморожена - 300 г
  • лайм - 1 шт.
  • цукор тростинний Демерара - 2 ст.л.
  • розпушувач - 0,5 ч.л.
  • вода холодна - 1 ст.л.
  • сіль морська - 1 щіпка

Як приготувати галети з висівками з фісташками і малиною.

  1. 1. Малину заздалегідь розморожуємо, а духовку розігріваємо приблизно до 200 ° С. Тут варто зазначити, що замість малини підійдуть будь-які ягоди або ягідна суміш, головне, щоб зберігся сік.
    2. Беремо всі види висівок і змішуємо між собою, додавши 1 ст. ложку тростинного цукру Демерара, а також розпушувач і сіль. Всі гарненько розтираємо до отримання однорідної маси без грудочок.
    3. Відокремлюємо білки від жовтків, злегка збиваємо білки віночком, поступово додаємо в раніше приготовлену суміш з висівок і вимішуємо. Потім вливаємо 1 ст. ложку охолодженої води і все ще раз ретельно перемішуємо. Це необхідно для того, щоб уникнути утворення сухого тесту.
    4. Беремо тісто і формуємо з нього плоскі коржі. Після цього викладаємо їх на деко, попередньо застелений пергаментним папером, і випікаємо в духовці приблизно 8-10 хвилин.
    5. Вичавлюємо з одного лайма сік, а цедру натираємо на самій дрібній тертці. Тепер готуємо соус: беремо сковороду і викладаємо в неї розморожену малину з соком, цедру лайма, цукор Демерара і 1 ст. ложку соку лайма. Даємо соусу злегка уваритися. Однак пам'ятайте, що соус все одно повинен залишатися рідким. Фісташки подрібнюємо в спеціальній ступці.

  2. Готові галети викладаємо на тарілку, рясно поливаємо соусом і посипаємо фісташкової крихтою. Перед подачею до чаю потрібно злегка остудити галети.

  3. Смачного!

Ікра із зелених помідорів на зиму
Пиріг з гречано-картопляною начинкою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua