салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Фруктово-овочевий салат по-корейськи

3 серпня 2015


Кілька днів тому я дивилася телеканал «Кухня». Йшлося про салатах корейської кухні. Один з них мені особливо сподобався. Я записала рецепт, а сьогодні вирішила зробити. Вважаю, що дуже вдалим вийшло поєднання фруктів і овочів. Традиційна назва «Фруктово-овочевий салат по-корейськи». Головне достоїнство цього салату полягає в тому, що на його приготування йде мало часу. А смак вийшов чудовий.

Кількість порцій: 3
Час приготування:  30 хв.
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 240 ккал


Щоб приготувати фруктово-овочевий салат по-корейськи, вам знадобиться:

  • морква - 2 шт.
  • кабачки - 1 шт.
  • перець солодкий - 1 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 3 зубчики
  • виноград - 100 г
  • алича кисла - 100 г
  • цукор - 1 ст. л.
  • масло рослинне - 1 ст.л.
  • оцет - 1 ст.л.
  • кінза - за смаком
  • кріп - 2 гілочки
  • сіль - 0, 5 ч.л.
  • насіння льону - за бажанням

Як приготувати фруктово-овочевий салат по-корейськи.

  1. 1. Овочі вимити, почистити, нарізати соломкою моркву, кабачки, перець, часник, цибулю - кільцями.
    2. Виноград і аличу вимити, розрізати на 2 частини, видалити кісточки.
    3. Змішати овочі та фрукти, додати цукор, сіль, оцет, рослинне масло, спеції і знову добре перемішати.
    4. Поставити на 2:00 маринуватися.
    5. Через 2:00 салат готовий до вживання.

  2. Смачного!