На головну |
Фрикадельки, як і будь-яке м'ясне блюдо краще їсти з гарніром. На гарнір до м'яса дуже гарні овочі. Але і каші теж підходять.
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 ч.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 435 ккал
Щоб приготувати фрикадельки по-марокканські вам знадобиться:
Як приготувати фрикадельки по-марокканські.
1. Цибулю очистіть і крупно поріжте. Покладіть його в блендер і не занадто сильно розбийте.
2. З'єднайте фарш, половину цибулі, цедру, спеції, петрушку, сіль за смаком. Змішайте фарш руками. Для ніжності фаршу його можна відбити об стіл. Скачайте кульки завбільшки з волоський горіх.
3. Розігрійте олію в казані. Покладіть в нього залишився лук, порізаний на шматочки або тертий імбир, перець чилі і шафран. Потомити 5 хв. Цибуля повинен стати прозорим і м'яким. Коли він почне рожевіти. Додайте лимонний сік, бульйон, томатне пюре і оливки. Доведіть до кипіння.
4. За однією фрикадельки покладіть у бульйон. Вогонь зменшіть, накрийте казан кришкою і варіть 20 хв. пару раз перешкодьте.
5. Кришку зніміть, засипте рубаний коріандр і покладіть кілька лимонних часточок, намагаючись помістити їх між фрикадельками. Поваріть ще 10 мн., Не закриваючи кришкою. Рідина повинна трохи випаруватися і загуснути. Подавайте фрикадельки з кашею, особливо хороший кускус. Каша кускус в мультиварці готується з овочами. Гречана каша з грибами та цибулею теж підійде на гарнір. Та й каша перлова з гарбузом - гарний варіант.
Смачного!