На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Французький паску

17 квітня 2014


Сьогодні я буду готувати французький паску. Вважається, що паску - це пасхальний хліб. Для його приготування використовуються звичайні продукти, які знайдуться в кожному будинку, - цукор, борошно, яйця, маргарин або масло. Але є деякі секрети, які зроблять паску незабутнім і особливо смачним. По-перше, Кулічное тісто любить тепло, тому при його приготуванні не повинно бути протягів. По-друге, тісто не повинно бути рідким або сильно густим, щільність тесту повинна бути такою, щоб при різанні ножем тісто до нього не прилипало. По-третє, тісто має підходити три рази: в процесі готування, коли вже замішано і коли викладено в форму. Від себе ще хочу додати, що будь-яке приготування вимагає гарного настрою, тоді точно все вийде. Тепер всі секрети ми знаємо, будемо пекти наш французький паску.

Щоб приготувати французький паску, нам знадобиться:

цукор - 300 г
маргарин - 300 г
яйця - 5 шт.
борошно - 375 г
розпушувач - 15 г
капучино - 50 г (2 пакетики)
сіль - щіпка

Як приготувати французький паску:

1. розм'якшити маргарин. Він повинен бути кімнатної температури. Я зазвичай використовую мікрохвильовку: 30 секунд - і готово.
2. З'єднаємо маргарин кімнатної температури з цукром. Перемішаємо з допомогою міксера або блендера.
3. Відокремимо жовтки від білків.
4. Додаємо до цукру з маргарином жовтки, спочатку один - перемішуємо, потім другий жовток - перемішуємо. І так все 5 жовтків.
5. Всипаємо поступово борошно, перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
6. Додаємо розпушувач, дрібку солі і капучино. Капучино я брала з пакетиків, на приготування пішло 2 пакетика.
7. Окремо взобьем білки, збивати треба близько 10 хвилин, щоб вийшла стійка піна.
8. Введемо білки в основну масу.
9. Розігріємо духовку до 180 ° С.
10. Змажемо вершковим маслом форму для випікання.
11. Викладемо приготоване тісто у форму на? висоти. Залишимо на півгодини, щоб тісто підійшло.
12. Ставимо в духовку і випікаємо 50 хвилин при 180 ° С. Коли тісто підніметься до країв форми - значить, паска готова. Можна виймати.

Французький паску готовий!

Порада: Також паску можна прикрасити, для цього перед випічкою посиплемо його цукровою пудрою і рубаними горіхами.

Смачного!

Рецепт паски
Пасха сирна з маковою начинкою
© 2015-2022  mycooking.pp.ua