салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Квасоля з яловичим фаршем

28 травня 2015


Здрастуй, цейтнот! Добре було богині Шиві, шість рук як-ніяк. Однією рукою дитині козу на лісапете малюєш, іншої кнопки пральної машини натискаєш, третьої розвішувати, четвертої - маску на обличчя пристроювати, п'ятою та шостою - ріжеш, кришиться, розмішуєш, підсипати, зменшуємо. А якщо не пощастило і руки тільки дві - шукайте рецепти швидких обідів і вечерь. Далеко шукати не треба. У нас на сайті маса таких рецептів.
Спробуйте тажин з курятини. Ну, може, зі спеціями обережніше. Ось ще цікаве блюдо під інтригуючою назвою Щось з чимось. Це ... Та що ж я вам відразу всі секрети розкривати стану ?! А смачний і ситний салат з смаженої картоплі без інтриг, просто з грибами. З'єднали курятину, картоплю і гриби мариновані, майонезом помазали і вийшла швидка смакота.

Кількість порцій: НЕ визначено
Час приготування:  40 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 149 ккал / 100 г


Щоб приготувати квасоля з яловичим фаршем, вам знадобиться:

  • фарш яловичий - 0,5 кг
  • олія соняшникова рафінована - 1-2 ст. л.
  • спеції для яловичини - за смаком
  • помідори консервовані - 400 г
  • квасоля консервована - 1 банка

Як приготувати квасоля з яловичим фаршем.

  1. 1. Нагрійте в сковорідці олію. Підсмажте фарш до злегка коричневого кольору. Постарайтеся розбити всі грудочки, щоб не залишилося рожевих, непрожареної частин.
    2. З помідорів зніміть шкірку і поріжте їх навпіл. Разом з квасолею з банки покладіть помідори в сковорідку з фаршем.
    3. Доведіть суміш до кипіння і зменшіть вогонь. Накрийте квасоля з фаршем і помідорами кришкою і потім 10 хв. Пару раз перешкодьте. На гарнір можна подати рис, картоплю, макарони, гречку. Будь гарнір, який залишився в холодильнику з учорашнього вечері або обіду. Мариновані овочі теж підійдуть.

  2. Смачного!

Кіш Фантазія
Шведські фрикадельки по-швидкому