салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Фарширована пекінська капуста

27 листопада 2014


Сьогодні спробувала поекспериментувати з пекінською капустою. Хоч вона і поступається білокачанної капусті за вмістом вітаміну групи С, зате містить в собі такі вітаміни як А, В1, В6, В12 і рідко зустрічається вітамін РР, без якого неможлива нормальна робота нервової системи людини. Тому, на мій погляд, пекінська капуста заслуговує не меншої уваги, ніж білокачанна. У результаті мого експерименту вийшов знайомий салат, але в більш оригінальному виконанні. Отже, фарширована пекінська капуста!

Кількість порцій: 6
Час приготування:  35 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 250 ккал


Щоб приготувати фаршировану пекінську капусту, вам знадобиться:

  • пекінська капуста - 1 качан
  • яйця - 2-3 шт.
  • сир вершковий плавлений (м'який) - 2 шт.
  • палички крабові - 200 гр.
  • кукурудза консервована - 1 баночка
  • часник - 2 зубчики
  • кріп - за смаком
  • майонез - за смаком

Як приготувати фаршировану пекінську капусту.

  1. 1. Кочан пекінської капусти вимити, розібрати на окремі листочки й обсушити.
    2. Приготувати начинку. Варені яйця і плавлений сир натерти на тертці, крабові палички і кріп дрібно нарізати. Перекласти всі інгредієнти в мисочку, додати консервовану кукурудзу, пропущений через прес часник і майонез. Гарненько перемішати отриману масу.
    3. Кожен листочок капусти акуратно промазати тонким шаром начинки. Зібрати всі листочки в качан і туго обмотати харчовою плівкою.
    4. На кілька годин помістити фаршировану капусту в холодильник. Перед подачею на стіл нарізати блюдо порційними шматочками.

  2. Смачного!

Апельсинова пана-котта
Відбивні з телятини у вершковому соусі