салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Дитячий торт Білосніжка

10 квітня 2012


На відміну від більшості тортів для дітей, дитячий торт Білосніжка випікається з кавою. Він виглядає особливо зворушливо, якщо спекти його у формі, що має форму серця.

Дитячий торт Білосніжка випікається з наступних інгредієнтів:
 для тесту:
- Шоколад - 200 г
- Кава - 200 мл (на 200 мл окропу - 3 ч. Ложки)
- Вершкове масло - 200 г
- Цукор - 150 г
- Яйця - 4 шт.
- Ванільний цукор - 2 ч.ложки
- Борошно - 500-550 г
- Розпушувач - 3 ч. Ложки
для крему:
- Сметана - 700 г
- Цукор - 150 г

Дитячий торт Білосніжка готується наступним чином:
1. Додайте в каву розламаний на шматочки шоколад і розтопіть його на повільному вогні при постійному помішуванні.
2. Розітріть масло з цукром і ванільним цукром, додайте яйця, перемішайте і додайте охолоджений шоколад.
3. Додайте борошно з розпушувачем і замісити тісто.
4. Розділіть тісто на три частини і спечіть кожен корж окремо протягом 20 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 ° С.
5. Для крему розітріть сметану з цукром.
6. Кожен корж розріжте навпіл по горизонталі і змащуйте кожен корж кремом, накладаючи їх один на одного.
7. Готовий торт змастіть кремом з усіх боків і прикрасьте різнокольоровими цукерками, фігурками, вирізаними з мармеладу, і т.п.

Смачного!

Бісквіт з сирним кремом
Лимонний тортик для дітей