На головну |
Всі мами, напевно, неодноразово стикалися з дитячою любов'ю до солоних огірків. Швидше за все, ця любов породжена саме батьківським забороною. Мій син буквально "труситься" за ними, а так як у великій кількості є солоні огірки не можна, та й взагалі небажано давати їх маленьким діткам, я знайшла для себе такий вихід - дитячий розсольник. Виглядає він майже як суп, але готується з кислими огірками. З'являється і відповідна розсольнику кислинка, а ось томат і зажарка відсутні повністю. Звідси і назва "дитячий".
З приводу бульйону. У дитячому меню краще використовувати так званий "вторинний бульйон". Вариться він як звичайний, але відразу після закипання води з м'ясом першу воду зливають і наливають нову порцію. З першою порцією води ми прибираємо весь непотрібний жир і токсини з м'яса.
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 ч.
Калорійність: Низькокалорійний
Калорій в одній порції: 120 ккал
Як приготувати дитячий розсольник:
Варити все до готовності картоплі.