На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Десерт горіховий з шоколадом

3 листопада 2014


На Новий рік ми чекаємо дива, а також законно розраховуємо, що на святковому столі будуть смачні страви та оригінальні десерти - а куди ж без солодкого? Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям, його просто готувати, а виглядає він по-справжньому святково.

Щоб приготувати десерт горіховий з шоколадом нам знадобиться:
горіхи, чищення, будь-які (можна асорті) - 150-200 г
білий шоколад
темний шоколад

Спосіб приготування горіхового десерту з шоколадом:
1. Взяти невелику форму або деко, викласти на нього горіхи і трохи обсмажити їх в духовці.
2. У форму з високими бортиками укладаємо пергамент, піднімаючи краю, щоб наш десерт не витік.
3. Ламаємо білий і темний шоколад, викладаємо в шаховому (чи іншому - по вашому розсуду) порядку шматочки в форму. Шоколад повинен покрити все дно.
4. Растапливаем в духовці шоколад - на це піде хвилин 5-7 при температурі в 220 градусів.
5. Всипаємо в розтоплений шоколад горіхи, лучиною можна намалювати різні візерунки, змішуючи темний і білий шоколад.
6. Остужаем, ріжемо (або ламаємо) на порції, подаємо до столу.

Курячо-квасолевий рулет з беконом, ковбасою і овочами
Курячі відбивні в підливі
© 2015-2022  mycooking.pp.ua