салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Чізкейк німецький Кезекухен з бананом

31 серпня 2014


Чізкейк з бананом виходить дуже смачний і ароматний. Він напевно стане вашим улюбленим пирогом з ніжною і смачною начинкою. З бананами пиріг завжди виходить смачним. Приготуйте на дозвіллі шарлотку з яблуками і бананами в мультиварціабо домашній банановий пиріг, А вашим дітям обов'язково сподобається бутербродная паста з бананів і шоколаду.

Кількість порцій: 12
Час приготування:  2 ч. 15 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 370 ккал / 100 г


Щоб приготувати чізкейк німецький Кезекухен з бананом, вам знадобиться:

  • борошно вівсяне - 200 г
  • борошно пшеничне вищого сорту - 150 г
  • масло вершкове - 150 г
  • яйце куряче - 1 шт.
  • цукор - 0, 25 г
  • для начинки:
  • яйця курячі - 3 шт.
  • пудра цукрова - 0,5 ст.
  • сир - 500 г
  • цукор ванільний - 10 г
  • молоко - 0,75 ст.
  • крохмаль картопляний - 40 г
  • сіль - щіпка
  • цукор - 2 ст. л.
  • банан - 2 шт.

Як приготувати чізкейк німецький Кезекухен з бананом.

  1. 1. У миску всипати обидва види борошна, перемішати. У борошно покласти холодне вершкове масло і порубати його з борошном ножем в крихту. Потім в олійно-борошняну крихту розбити яйце, додати цукор і перемішати. Всипати розпушувач для тіста і замісити м'яке тісто.
    2. Взяти форму для випічки, найкраще роз'ємну, покласти тісто на дно форми і руками, розподіляючи тісто по дну і боків форми, сформувати кошичок. Форму з тістом поставити в холодильник на півгодинки.
    3. Тепер потрібно приготувати начинку. Розбити яйця і розділити їх на жовтки і білки в дві різні миски. У жовтки додати цукрову пудру і розтерти до білого.
    4. У велику миску всипати сир, додати ванільний цукор і перетерти сир за допомогою блендера в гладку однорідну масу. У кухоль налити молоко, всипати крохмаль, перемішати і додати половину до сиру, посолити за смаком. У сир додати половину жовтків з цукровою пудрою, добре перемішати.
    5. Вимити банан, очистити від шкірки, нарізати на шматочки і скласти в миску, додати цукор і збити масу в пюре. У миску до банану додати решту молоко з крохмалем і розтерті яєчні жовтки.
    6. Білки збити в міцну піну в окремій мисці. Половину збитих білків додати в сирну масу і акуратно перемішати. Другу половину збитих білків додати в бананове пюре і так само перемішати.
    7. Дістати форму з холодильника, на тісто у форму викласти бананове пюре і розрівняти. Зверху на бананове пюре викласти сирну начинку. Випікати близько 45 хвилин до рум'яної скоринки в духовці, попередньо розігрітій до 180 ° C.
    8. Потім форму з чізкейк дістати з духовки, остудити його прямо у формі. Нарізати на порційні шматочки і подавати чізкейк до чаю або кави.

  2. Приємного вам апетиту!