На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Біла спаржа з ??картоплею

2 травня 2012


Спаржа - продукт дієтичний і корисний, про це вам скаже будь-який фахівець. Можна запекти овочі з картоплею, приправити смачним соусом, отримавши оригінальне блюдо, незвичайне і ароматне. На приготування цієї страви йде не більше години - воно сподобається і вам, і вашим домашнім.

Щоб приготувати білої спаржі з картоплею нам знадобиться:

спаржа - 300 гр.
соняшникова олія - ??100 гр.
біле вино - 50 гр.
вершкове масло - 50 гр.
картопля молода - 4 шт.
яєчний жовток - 2 шт.
кріп
лимон
сіль
перець білий

Спосіб приготування білої спаржі з картоплею:

1. Спочатку приготуйте соус. Для цього потрібно збити жовтки з вершковим маслом, вином, білим перцем і сіллю. Повинна вийти однорідна маса.

2. Картоплю очистити, відварити до готовності, після чого обсмажити до рум'яної скоринки на рослинному маслі. Посипати кропом.

3. Відварити протягом 10 хвилин спаржу.

4. На плоску жаропрочную тарілку покласти спаржу і картоплю, залити соусом.

5. Поставити в добре розігріту духовку, запікати 3-4 хвилини при температурі 180 градусів. Подавати гарячим, прикрасивши часточкою лимона і зеленню.

Дієтичний шашлик з овочів в духовці або на грилі
Полуничне сорбе
© 2015-2022  mycooking.pp.ua