На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Баранячий окіст з м'ятою

15 серпня 2012


Баранячий окіст з м'ятою
 виходить приголомшливо смачним і ароматним. Чудова частування для святкового столу. На гарнір можна подати овочі, обсмажені на грилі.

Щоб приготувати баранячий окіст з м'ятою, необхідні такі інгредієнти:

- Баранячий окіст середнього розміру
- Свіжа м'ята - 200 г
- Цукор - 2 ст.л.
- Біле вино - 50 мл
- Бальзамічний оцет - 50 мл
- Оливкова олія - ??100 мл
- Чорний перець мелений - 1 ст.л.
- Сіль - 1 ч.л.
- Чебрець - 3 стебла

Баранячий окіст з м'ятою готується наступним чином:

1. Змішайте оливкова олія, перець, бальзамічний оцет, цукор, біле вино, м'яту, чебрець і сіль, помістіть в блендер на пульсовий режим і приготуйте ароматний маринад (листочки м'яти можуть частково зберегтися).
2. Баранячий окіст вимийте, видаліть надлишки жиру, покладіть у фольгу і повапните маринадом. Загорніть фольгу і помістіть в холодильник на 2-3 години.
3. Викладіть баранячий окіст у фользі на деко і поставте в духовку, попередньо розігріту до 220 ° С.
4. Через 15 хв. зменшите температуру до 180 ° С і запікайте в такому режимі 40 хв. Потім знову збільште температуру до 220 ° С і запікайте ще 10 хв.
5. Готовий баранячий окіст з м'ятою наріжте тонкими скибками і викладіть їх на блюдо.

Смачного!

Свинина з яблучною начинкою
Міні-бейліш з курятиною
© 2015-2022  mycooking.pp.ua