На головну |
Ніжні, дуже смачні маффіни з тонким ароматом банана можна приготувати в домашніх умовах без проблем. Здивуйте і порадуйте своїх домочадців або гостей, випічка зовсім нескладна, а результат вам точно сподобається.
Щоб приготувати бананові маффіни, нам потрібно:
- Стиглі банани, 2 шт
- Вершкове масло, 100 гр (можна замінити маргарином)
- Цукор, 150 гр
- Яйця, 2 шт
- Борошно, 250 гр
- Розпушувач або гашене сода
Спосіб приготування бананових маффінів:
Очистити і розім'яти в кашку банани, окремо розтерти з цукром масло. Змішати обидві частини, додавши яйця, додати борошно і розпушувач, замістити тісто - воно має бути досить крутим. У заздалегідь підготовлені формочки викладаємо потроху тісто (приблизно на 2/3), ставимо наші бананові маффіни в гарячу (180 градусів) духовку на 20 хвилин. Перед подачею до столу можна покрити глазур'ю, розтопленим шоколадом або посипати цукровою пудрою.