салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Азу з курячих шлуночків

4 липня 2015


Побачила в старій кулінарній книзі рецепт азу з баранини і мені спало на думку приготувати точно також, використавши курячі шлуночки.

Кількість порцій: 6
Час приготування:  2 год. 10 хв.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 270 ккал


Щоб приготувати азу з курячих шлуночків, вам знадобиться:

  • курячі шлуночки - 600 г
  • ріпчаста цибуля - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • картопля - 4 шт. (великі)
  • кінза - 3-4 гілочки
  • рослинне масло - 60 мл
  • сіль за смаком

Як приготувати азу з курячих шлуночків.

  1. Блюдо буде ніжним, якщо готувати його зі свіжих, а не заморожених шлуночків.
    Інгредієнти.

  2. Курячі шлуночки очистити від прожилок, ретельно помити, покласти в каструлю, додати 1 головку ріпчастої цибулі і моркву, відварити до готовності (1,5-2 години), в кінці посолити (обережно з сіллю, далі підуть солоні огірки!)

  3. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю обсмажити до золотистого кольору.

  4. Відварені шлуночки і нарізаний соломкою солоний огірок.

  5. До смаженого цибулі додати подрібнені варені шлуночки, перемішати, обсмажити 1-2 хвилини і слідом відправити солоні огірки.

  6. Очищені від шкірки протерті помідори, перемішати і проварити 2-3 хвилини.

  7. В окремій сковороді посмажити соломкою очищений від шкірки картоплю до рум'яної скоринки.

  8. Смажена картопля додати до шлуночків, акуратно перемішати.

  9. Подавати азу гарячим з дрібно нарізаною кінзою або петрушкою.

  10. Смачного!

Запіканка з фаршем
Смажена картопля з баклажанами