На головну

салати   закуски   супи   вечеря   десерти   торти   швидко   мультиварка   заготовки

Апельсиновий тарт в СВЧ

10 серпня 2015


Через відсутність духовки і постійного бажання є що-небудь солодке, я пішла на крайні заходи і спробувала спекти в СВЧ. Виявляється, це цілком реально. Вийшов смачний тарт. Я його готувала вперше, тому не скажу, де він смачніше виходить, але цей варіант дуже і дуже навіть ... Рецепт був узятий з книги рецептів нашої мікрохвильовій печі. Єдине, що я змінила в ньому - це основу. Я не брала готове печиво, а спекла основу тарта сама. Цікаво? Зараз все розповім і покажу.

Кількість порцій: 7
Час приготування:  2 ч.
Калорійність: Среднекалорійние
Калорій в одній порції: 415 ккал


Щоб приготує апельсиновий тарт в СВЧ, вам знадобиться:

  • для основи:
  • борошно - 200 г
  • масло вершкове - 115 г
  • вода - 2 ст.л.
  • сіль - 0,25 ч.л.
  • цукор - щіпка
  • для апельсинового крему:
  • вершки для збивання (від 30%) - 250 мл
  • згущене молоко з цукром - 200 г
  • апельсин - 1 шт.
  • для прикраси:
  • апельсин - 1 шт.
  • цукор - 5 ч.л.
  • желе для торта - 1 пакетик

Як приготує апельсиновий тарт в СВЧ.

  1. Почнемо з приготування пісочної основи. Кладемо в блендер борошно, сіль, цукор і нарізане на невеликі шматочки дуже холодне вершкове масло. Рубаємо до того моменту, поки не вийдуть жирні крихти. Додамо воду (крижану) і дуже швидко замісити тісто. Не можна дати маслу розтанути.

  2. Відразу ж загортаємо тісто в плівку і відправляємо в холодильник на 45 хвилин.

  3. По закінченню часу виймаємо наше пісочне тісто з холодильника, розгортаємо в корж товщиною 3 мм,

  4. переносимо в форму, формуємо бортики, наколюємо виделкою в декількох місцях.

  5. Готуємо в свч на середній потужності близько 7-8 хвилин. Я пекла на режимі «ягідний пиріг». Як тільки корж випікся, даємо йому охолонути до кімнатної температури.

  6. Для крему збиваємо вершки до утворення пишної маси,

  7. додаємо згущене молоко,

  8. продовжуємо збивання. Далі додамо сік і цедру апельсина і продовжуємо збивати до отримання густої маси.

  9. Викладаємо крем на пісочну основу.

  10. Ставимо в свч і готуємо на низькій потужності 8-10 хвилин. Остудіть до кімнатної температури і поставте в холодильник. Очищаємо апельсин від шкірки, нарізаємо кільцями. Сухе желе змішуємо з цукровим піском і готуємо за інструкцією на упаковці. Розкладаємо апельсини на тарт і заливаємо желе. Даємо застигнути.

  11. Смачного!

Кефірний коктейль з кропом
Персиковий топпинг
© 2015-2022  mycooking.pp.ua